Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw accountancy en belastingadvies in goede handen is bij ons.

Dommeldael hanteert een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten altijd op praktisch, betrokken advies konden rekenen. Ons team  voorziet een groeiende groep cliënten van het advies dat zij nodig hebben om hun fiscale en financiële kansen optimaal te benutten.

Wij hebben een aantal pijlers en richtlijnen waar we ons altijd aan houden:

  • Wij leveren excellente service
  • Wij doen ons werk met passie
  • Wij hanteren eerlijke prijzen
  • Wij zorgen dat onze cliënten ons kunnen vertrouwen

Onze voordelen

PERSOONLIJKE AANPAK

We leggen de nadruk op het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers, jaarrekeningen en belastingvraagstukken. U vindt bij ons een vast aanspreekpunt, die uw sector kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Wij horen graag wat u bezig houdt, waar u over denkt en wat er speelt in uw organisatie. Doordat wij in de loop van de tijd u en uw bedrijf goed leren kennen, kunnen wij u wijzen op zaken die wellicht nog beter kunnen.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Wij hebben de financiële en fiscale kennis en ervaring in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij grotere accountants- en belastingkantoren. Wij kunnen u dan ook van dienst zijn in elke fase van uw onderneming, van start tot finish. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van belastingen en subsidies en ook houden wij dagelijkse de financiële veranderingen in de gaten. Dit in combinatie met onze persoonlijke aanpak, maakt ons samen een goed team.

AUTOMATISERING EN ICT

In een snel veranderende wereld moeten ook wij als accountants en belastingadviseurs onze ICT up to date houden. Snelle veranderingen vinden plaats waarbij ook wij voorop willen lopen. Niet als doel op zich maar er voor te zorgen dat wij u alle tools kunnen bieden die de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk maken. Hierdoor kunnen wij veel werk verzetten met zo min mogelijk handelingen en de kosten daardoor voor u als klant laag houden.

Over Ons

Bericht