Dommeldael Accountants en Belastingadviseurs

Dommeldael Accountants en Belastingadviseurs is een zelfstandig gevestigd accountants- en belastingkantoor in Geldrop en bestaat in zijn huidige vorm sinds 2007. Het kantoor is ontstaan uit een fusie van een accountantskantoor en een belastingadvieskantoor die beide al sinds het jaar 2000 waren gevestigd. We zijn een dynamisch accountants- en belastingkantoor, gespecialiseerd in de financiële dienstverlening voor het Midden- en Kleinbedrijf. We zijn een onafhankelijke financiële dienstverlener voor directeur-aandeelhouders (DGA), hun bedrijf, de vrije beroepsbeoefenaren, ZZP’ers en particulieren.

Naast accountancywerkzaamheden, zoals het verzorgen van administraties, fiscale aangiften en jaarrekeningen, kunt u bij ons ook terecht voor uw salarisadministratie, fiscale adviezen en financieel interim-management. Wij beschikken over praktische oplossingen voor de dagelijkse praktijk. De kracht van ons kantoor is de duurzame vertrouwensrelatie met onze cliënten die we bereiken door een persoonlijke begeleiding van onze cliënten, waarbij enthousiasme betrokkenheid en creativiteit belangrijk zijn.

Door de samenwerking met Audit Service Plus, kunt u bij Dommeldael Accountants en Belastingadviseurs ook terecht voor de wettelijke controle van de jaarrekening.

Dommeldael Accountants en Belastingadviseurs