Onze diensten

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in onze vakgebieden. Dat geeft ons ongekende expertise op diverse vlakken. Zie onderstaand onze expertises.

SAMENSTELLINGS OPDRACHTEN
Aan het einde van een boekjaar kunt u door Dommeldael Accountants uw jaarrekening laten samenstellen. Deze jaarcijfers vormen de basis voor de aangiftes.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE
Voor de meeste ondernemingen is de boekhouding niet de meest favoriete tijdsbesteding. Helaas valt er niet aan te ontkomen, maar wij kunnen u hierin wel ondersteunen.

BELASTINGAANGIFTE
Zowel ondernemers als particulieren krijgen te maken met de belastingaangifte, denk hierbij aan de omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

ACCOUNTANTS VERKLARINGEN
Behoeft uw onderneming een accountantsverklaring voor bijvoorbeeld een subsidieaanvraag of premieafrekening van de verzekeringsmaatschappij?

SALARISADMINISTRATIE
Dommeldael beschikt over een eigen salarisafdeling en kan dus uw salarisadministratie uit handen nemen en de bijbehorende belastingen en premies verzorgen.

FISCALE ADVISERING
Advisering op het gebied van overdrachtsbelasting, successierechten, taxplanning, schenkingen en grensoverschrijdende fiscale kwesties.

WETTELIJKE CONTROLES
Afhankelijk van de classificatie van uw onderneming, dient u een wettelijke controle te laten uitvoeren op uw jaarrekening. Ook hiervoor bent u bij Dommeldael Accountants aan het juiste adres.

(HER)STRUCTURERING
Een bedrijf uitbreiden, overnemen, reorganiseren of beëindigen kan vele complexe vragen met zich meebrengen, waarbij begeleiding van accountant of belastingadviseur gewenst kan zijn.

BEDRIJF STARTEN
Ben je een startende onderneming of ZZP’er? Wij kunnen u met raad en daad bijstaan en u persoonlijk begeleiden en adviseren bij het starten van uw onderneming.

VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT OP !

Bericht

Diensten